jueves, 11 de octubre de 2012

CARTA DE LA PRESIDENTA A LES ASSOCIACIONS PER LA RECEPCIÓ DE LA DISTINCIÓ DE LA GENERALITAT VALENCIANA

Benvolguts companys/es,

El día 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, la Federació Valenciana d'Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer, en representació de les 32 Associacions federades, va ser guardonada amb la Distinció de la Generalitat. Vaig tindre l’honor, com a Presidenta de FEVAFA i representant de tots vosaltres, de rebre el guardó de mans del President N’Alberto Fabra.

Esta Distinció és un reconeixement públic a la labor que realitzeu les 32 Associacions de la Comunitat. Pel que vos donem l'enhorabona a totes i cada una de vosaltres, així com a les vostres Juntes Directives, equips de professionals, voluntaris/es, familiars i usuaris/es. Tota la gran família que formem la Federació és mereixedora d'esta Distinció i com a tal volem traslladar-vos la nostra més sincera felicitació per un treball ben fet, basat en l'esforç compartit i en la millora de la qualitat de vida de les persones afectades per l'Alzheimer.


Per a finalitzar reiterem de nou la nostra més sincera enhorabona, és important que es reconega el nostre treball, però encara és més que continuem lluitant per les famílies que ens necessiten.

Atentament,


María Olmos
Presidenta de FEVAFA

Vídeo de l´event:

No hay comentarios: